Forum

Beroende på hur aktiv du vill vara i skalabåtklubbens forum kan du välja en av tre behörighetsnivåer:

- Klubbmedlem
- Registrerad forumanvändare, men inte klubbmedlem
- Besökare som endast vill läsa

Klubbmedlem

För att nyttja forum och hemsida fullt ut behöver du vara fullvärdig medlem i Stockholms Skalabåtklubb.

Logga in som fullvärdig klubbmedlem >

Bli medlem >


Registrerad forumanvändare, men inte klubbmedlem

För att göra egna inlägg och vara aktiv i diskussioner behöver du vara "Registrerad forumanvändare". 

Denna registrering ger dig tillgång till tex byggloggar och byggteknik, men inte till klubbens interna forum. För att nyttja forum och hemsida fullt ut behöver du vara fullvärdig medlem i Stockholms Skalabåtklubb.

Logga in som "Registrerad forumanvändare" >

Bli registrerad forumanvändare >  


Besökare som endast vill läsa

Du som varken är medlem eller registrerad forumanvändare kan endast läsa i vårt forum, tex byggloggar och byggteknik. Du kan inte bemöta andras inlägg, inte heller skapa egna ämnestrådar. I fall du önskar komma i kontakt med en specifik medlem, använd kontaktformuläret:

Kontakta klubben >

 

Vårdoppa söndagen den 14 maj

  • Olle Hjortsberg
  • Olle Hjortsberg Profilbild Författare till inlägg
  • Borta
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mer
5 år 4 månader sedan - 5 år 4 månader sedan #1768 av Olle Hjortsberg
Vårdoppa söndagen den 14 maj skapades av Olle Hjortsberg
Årets båtsäsong har nu startat med Vårdoppat den 14 maj. Mulet, varmt och lugnt var väderförutsättningarna. Glädjande var att många medlemmar hade kommit och vi hade också långväga medlemsbesök, både från Göteborg och Falun. Denna säsong har vi förutsättningar för att göra körningarna mer intressanta då det nu i dammen fanns dioramabryggan och ett första försök till en enklare manöverbana. Lasse B hade ordnat en rak bana med några portar. För att komplettera banan behöver vi några flera markeringsbojar. Vi söker 1 liters plastflaskor med skruvkork. Ta gärna med några till kommande båtmöte.
Trevligt att se en del nya farkoster bla Ulf Ms u-båt , Per Bs lilla Storö och Torbjörn Ss cabinbåt med tillhörande aktersnurra.
Till vårdoppat hör att det är mycket fikande också så denna gång och nu tillsammans med utsökta bakelser från Irina Ss säkra hand. Tack Irina.
Nästa båtmöte är onsdagen den 31 maj kl 18.
Glöm heller inte att boka tisdagen den 6 juni för körning på Millesgården. Vi ska köra mellan kl 11 och 16. Samling kl 9 för iordningställande.
Ett besök på Skärgårdsmässan vid Wasahamnen under pingsthelgen rekommenderas då det går att se fina veteranbåtar och lyssna på isbrytaren S:t Eriks ångmaskin.
Last edit: 5 år 4 månader sedan by Olle Hjortsberg.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.056 sekunder

Hänt sedan sist

Båtmöte söndag 18 september

Trevlig höstkörning med ett femtontal fartyg.

Nybliven medlem styrde sin legobåt med mobilen - fascinerande teknik!

Sjöhistoriska Muséets Modellhelg 3-4 september

Utställning och körning i bassäng, många besökare som såg oss i Kungsträdgården dök upp för att få provköra! En ny publik alltså, jättekul!

Lördagens kyla och tjejmil till trots hade vi en strid ström av besökare, frågor och ivriga provapåkaptener, samt egen manövrering i den vackert vägfärjegula bassängen! Söndagen bjöd på sol och värme, och även då gott om besökare. Trevligt att vi och museet är i gång igen!Stockholms Kulturvecka - helgen 20-21 augusti 

Otroligt fantastisk publik, vi har aldrig i vår snart 25-åriga historia haft en sån här respons med ickeinvigda besökare i vår kreativa hobby. Bilder finns under "Se evenemangen" här på vår hemsida, precis som alla andra körningar.
 

Byggtipsartiklar

Här samlar vi byggtips av allehanda slag från olika media.

Byggtipsartiklar >

Forumets senaste inlägg