Forum

Beroende på hur aktiv du vill vara i skalabåtklubbens forum kan du välja en av tre behörighetsnivåer:

- Klubbmedlem
- Registrerad forumanvändare, men inte klubbmedlem
- Besökare som endast vill läsa

Klubbmedlem

För att nyttja forum och hemsida fullt ut behöver du vara fullvärdig medlem i Stockholms Skalabåtklubb.

Logga in som fullvärdig klubbmedlem >

Bli medlem >


Registrerad forumanvändare, men inte klubbmedlem

För att göra egna inlägg och vara aktiv i diskussioner behöver du vara "Registrerad forumanvändare". 

Denna registrering ger dig tillgång till tex byggloggar och byggteknik, men inte till klubbens interna forum. För att nyttja forum och hemsida fullt ut behöver du vara fullvärdig medlem i Stockholms Skalabåtklubb.

Logga in som "Registrerad forumanvändare" >

Bli registrerad forumanvändare >  


Besökare som endast vill läsa

Du som varken är medlem eller registrerad forumanvändare kan endast läsa i vårt forum, tex byggloggar och byggteknik. Du kan inte bemöta andras inlägg, inte heller skapa egna ämnestrådar. I fall du önskar komma i kontakt med en specifik medlem, använd kontaktformuläret:

Kontakta klubben >

 

Årsmöte onsdagen den 1 feb 2017

  • Olle Hjortsberg
  • Olle Hjortsberg Profilbild Författare till inlägg
  • Borta
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mer
5 år 7 månader sedan #1608 av Olle Hjortsberg
Årsmöte onsdagen den 1 feb 2017 skapades av Olle Hjortsberg
Årets första månadsmöte inleddes som vanligt med klubbens årsmöte. Mötet genomfördes i enighetens och gemytets tecken. Styrelsen fick sin ansvarsfrihet och valberedningen hade ordnat så att det blev omval på alla poster. Viss tveksamhet kan dock riktas mot beredningens arbetsmetoder som verkar vara i vidlyftigaste laget. Turligt nog belastade de inte klubbens kassa som fortsättningsvis är under kontroll.
Efter årsmötet blev det lite info om Modellbyggarhelgen på Sjöhistoriska.
Under året har vi fått flera nya medlemmar och vi kunde nu hälsa en av dessa Jan C välkommen och hoppas han ska trivas i vår gemenskap. Göran M numera smålänning gästade oss och propagerade för La Skalas modellmässa den1-2 april på Aeroseum i Göteborg. Brukar vara en trevlig tillställning. Göran undersöker också möjligheterna att ordna en uppvisningskörning i Gullringens simhall som ligger i närheten av Görans gods. Mötet gillade iden och ser fram emot en inbjudan.

Båtmötet söndagen den 13 augusti hoppas vi på många deltagare då vi kommer att få besök från Linköpings och Gästrikes modellbåtsklubbar.

Nästa månadsmöte är onsdagen den 1 mars och då blir det loppis på hobbygrejor som Per G J har med sig. Vi ska också med hjälp av Per B:s hjälp lära oss allt om Arduinodatorn.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.062 sekunder

Hänt sedan sist

Båtmöte söndag 18 september

Trevlig höstkörning med ett femtontal fartyg.

Nybliven medlem styrde sin legobåt med mobilen - fascinerande teknik!

Sjöhistoriska Muséets Modellhelg 3-4 september

Utställning och körning i bassäng, många besökare som såg oss i Kungsträdgården dök upp för att få provköra! En ny publik alltså, jättekul!

Lördagens kyla och tjejmil till trots hade vi en strid ström av besökare, frågor och ivriga provapåkaptener, samt egen manövrering i den vackert vägfärjegula bassängen! Söndagen bjöd på sol och värme, och även då gott om besökare. Trevligt att vi och museet är i gång igen!Stockholms Kulturvecka - helgen 20-21 augusti 

Otroligt fantastisk publik, vi har aldrig i vår snart 25-åriga historia haft en sån här respons med ickeinvigda besökare i vår kreativa hobby. Bilder finns under "Se evenemangen" här på vår hemsida, precis som alla andra körningar.
 

Byggtipsartiklar

Här samlar vi byggtips av allehanda slag från olika media.

Byggtipsartiklar >

Forumets senaste inlägg