Forum

Beroende på hur aktiv du vill vara i skalabåtklubbens forum kan du välja en av tre behörighetsnivåer:

- Klubbmedlem
- Registrerad forumanvändare, men inte klubbmedlem
- Besökare som endast vill läsa

Klubbmedlem

För att nyttja forum och hemsida fullt ut behöver du vara fullvärdig medlem i Stockholms Skalabåtklubb.

Logga in som fullvärdig klubbmedlem >

Bli medlem >


Registrerad forumanvändare, men inte klubbmedlem

För att göra egna inlägg och vara aktiv i diskussioner behöver du vara "Registrerad forumanvändare". 

Denna registrering ger dig tillgång till tex byggloggar och byggteknik, men inte till klubbens interna forum. För att nyttja forum och hemsida fullt ut behöver du vara fullvärdig medlem i Stockholms Skalabåtklubb.

Logga in som "Registrerad forumanvändare" >

Bli registrerad forumanvändare >  


Besökare som endast vill läsa

Du som varken är medlem eller registrerad forumanvändare kan endast läsa i vårt forum, tex byggloggar och byggteknik. Du kan inte bemöta andras inlägg, inte heller skapa egna ämnestrådar. I fall du önskar komma i kontakt med en specifik medlem, använd kontaktformuläret:

Kontakta klubben >

 

Månadsmöte onsdag 7 okt 2020

  • Olle Hjortsberg
  • Olle Hjortsberg Profilbild Författare till inlägg
  • Offline
  • Admin
  • Admin
Mer
3 månader 2 veckor sedan #3067 av Olle Hjortsberg
Månadsmöte onsdag 7 okt 2020 skapades av Olle Hjortsberg
Onsdagens månadsmöte var tänkt att bli starten för höstsäsongen och att alla restriktioner hade lättats på. Men så blev det inte och till mötet var bara tre anmälda så sammanlagt blev vi fem st plus en virtuell deltagare. Vi fick till ett småtrevligt möte med diskussion med allt ifrån filar och dess olika huggningar via olika spackel till om vi ska ha några fler månadsmöten i år.
Mats O som skulle presenterat sitt och Hasse A:s anförande på klubb Maritim hade en massa datorgrejer med sig så att han och Hasse kunde visa hur ett digitalt möte skulle kunna gå till. Det blev en trevlig upplevelse.
Mötet bestämde att föreslå styrelsen att vi inte har något mer månadsmöte i år och att vi ber Hasse och Mats jobba vidare med möjligheten att ordna några digitala månadsmöten på prov. Eftersom vi i klubben har många IT-kunniga borde det finnas förutsättningar att få till något bra.
Hoppas bara att styrelsen är positiv så vi kan komma med ett snart meddelande hur det bli framöver. Alla får fortsätta med glatt humör att putsa på sina båtar.
Bilagor:

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.094 sekunder

Hänt sedan sist

Månadsmöte 2 december 

Linda och Animor berättar om sina byggen av sällskapsresans Storebro 31 och den smurfblå ubåten som vi kunde läsa om i förra numret av klubbtidningen.

Riktigt skoj att höra hur idéer växer vartefter bygget fortskrider, speciellt när film möter modell ... och det där om de veckade gardinerna :-) .

Och så Animors bygge av ubåten som byggdes i hans egen födelsestad... det är alltid så intressant med en personlig koppling.

Byggsäsong!  

Nu i mörkersäsong gäller det att bygga så att det ryker! Man kan ju inte stå utan nybyggen när utesäsongen drar igång.

Se bara Per J G hur hans "Balder" i ohygglig fart nu tar form i vinter!

Läs mer i senaste numret av medlemstidningen.

Sommar- och höstkörningar under eget ansvar 

Under sommaren har medlemmar träffats under eget ansvar egen hand, ibland på klubbens datum i Frösundavik, ibland spontant efter någons initiativ.

Nu senast 19 september så åkte några medlemmar till navigeringsträffen i Katrineholm. Riktigt skoj att försöka träffa rätt mellan bojarna, speciellt yttersta bojen, dryga 30 meter bort, är knepig!

  

Byggtipsartiklar

Här samlar vi byggtips av allehanda slag från olika media.Byggtipsartiklar >